Homepage Zeilcentrum Top & Twel

Over Zeilcentrum Top & Twel

Onze verhuur vloot bestaat uit goed onderhouden polyvalken. Onze vloot ligt voor de deur in 't Ges, een sloot dwars op de houkesloot, welke naar het Sneekermeer leidt. Een valk is geschikt om in te zeilen met +/- 4 á 5 personen. Indien u een dektent bij de boot huurt kunt u ook in de boot overnachten. Rondtrekken in Fryslân met een valk kunnen wij u zeker aanraden. De Poly valk is de meest voorkomende open zeilboot op de Friese binnenwateren. Deze populariteit dankt de boot aan de grote stabiliteit, de eenvoudig strijkbare mast, de ruime kuip en de onzinkbaarheid.
 
Verhuur accomodaties / overnachting
Zeilcentrum Top en Twel is gevestigd in een monumentale boerderij uit 1699 op een mooie locatie aan de rand van Sneek. Onze accommodatie is geschikt voor groepen vanaf 20 tot 70 personen (slaapcapaciteit), maar ook voor feesten en partijen tot +/- 100 personen (zaalcapaciteit).

In het vaarseizoen (15 april tot 15 oktober) wordt de accommodatie alleen in combinatie met zeilboten. In de boerderij is naast de slaapzalen een recreatiezaal met een gezellige bar en open haard waar u zich onmiddellijk thuis zult voelen. Onze accommodatie ligt direct aan het water met een open verbinding naar het Sneekermeer.

 

Zeilcentrum | Zeilverhuur | Accommodaties verhuur

Contact Informatie

It Gês 6
8606 JK SNEEK
 0515 419 192
 info@toptwel.com
www.toptwel.com