Homepage Yachtelectronics Rimare

Over Yachtelectronics Rimare

Rimare B.V. is sinds 1989 gevestigd aan de Oude Oppenhuizerweg 89 te Sneek.

Rimare B.V. verzorgt al meerdere jaren, gezamenlijk met seriebouwers en jachtwerven, de totaal oplossing voor navigatie-apparatuur, energie-pakketten, verwarmingssystemen en airconditionsystemen t.b.v. de eindgebruikers.                                                                                            

Vaak worden deze diensten ingezet als de eindgebruiker tezamen met de werf geen beslissing kan nemen welke combinatie van navigatie-apparatuur of overige pakketten er aangeschaft zal moeten worden.

Verder verzorgt daarna Rimare ook de leveringen aan de werf voor deze pakketten en eventueel de advisering van de technische inbouw.

Daarnaast heeft Rimare ook een gedegen en kundige Technische Dienst op het gebied van electronica, verwarming, en elektro reparatie's. Voor diverse importeurs verzorgt Rimare ook de afhandeling van garantiegevallen bij nieuw ingebouwde apparatuur. Dit houdt in dat deze actie's kort bij huis blijven, de werf en consument hoeven niet terug naar de importeur. Voor de werf en de consument houdt dit in dat ze snel geholpen kunnen worden, er hoeft niets opgestuurd te worden en de wachttijden zijn daardoor enorm beperkt, óók buiten kantooruren en op zaterdag.

Het team van Rimare heeft zich de afgelopen jaren van bijzonder veel vakkennis voorzien en niet alleen van één merk en type maar is thuis op velerlei fronten.

Installatie | Airconditioning | Verwarming | Navigatie

 

 

 

Contact Informatie

Oude Oppenhuizerweg 89
8606 JC SNEEK

 0515 412 396
 info@rimare.nl
www.rimare.nl