Homepage Veeken Schilderwerken

Over Veeken Schilderwerken

Schildersbedrijf Veeken is professioneel in het schilderen van uw huis, boot of jacht. U kunt  Veeken Schilderwerken inschakelen voor het schilderen van het exterieur, interieur, nieuwbouw en/of onderhoud.

Uw boot laten schilderen door Veeken Schilderwerken. Heeft u een krasje op uw jacht of is het tijd voor een onderhoudsbeurt? Bij Veeken Schilderwerken bent u aan juiste adres voor jachtschilderwerk. Uw schip zal er weer als nieuw uitzien! Het verven of lakken van een schip is een tijdrovende klus en vereist de nodige kennis en kunde. Door te kiezen voor een professional als Peter Veeken bent u verzekerd van kwaliteit.

Bij Veeken Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor lakwerk, jachtschilderwerk en onderhoud. Het is mogelijk om uw boot te laten schilderen door Peter Veeken.  Het is een lastige, maar noodzakelijk klus. Als uw boot niet tijdig laat onderhouden kan dit grote consequenties hebben voor uw boot. Voorkom dit door op tijd te zorgen voor een goede beschermlaag. Bij Veeken Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor het verven en onderhouden van:

  • Jacht
  • Zeiljacht
  • Onderwaterschip
  • Bovenwaterschip

Het materiaal waarvan uw boot is gemaakt bepaalt welk schilderwerk geschikt is. Veeken Schilderwerken is in staat de volgende materialen te schilderen:

  • Polyester boot
  • Stalen boot

 

Contact Informatie

Schaepmanstraat 2
8603 AW SNEEK

 0515 421 004
info@veekenschilderwerken.nl
www.veekenschilderwerken.nl