Homepage Scheepsmakelaardij Goliath

Over Scheepsmakelaardij Goliath

Goliath is een samenwerkingsverband van ongeveer 30 zelfstandige jachtbemiddelaars of jachtmakelaars onder dezelfde vlag in binnen- en buitenland. We zitten voornamelijk in Nederland. Maar in Belgie, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Portugal, Zweden, Kroatie, Rusland en Polen hebben we ook contacten. De ene makelaar heeft een kantoor en haven en de ander doet het vanuit zijn of haar woning. De ene makelaar heeft alle papieren en de ander bemiddelt op bais van heel veel ervaring. Maar allemaal hebben we een passie voor de watersport.

Wij zijn een no nonsens bedrijf. Van alle markten thuis. We pakken alles aan wat drijft. Of het nu een casco of een super de luxe motorschip is. Binnen of buitenland. Het maakt ons niet uit. Ervaring en deskundigheid is er. En als we het niet weten dan zeggen we het gewoon. Bij een aanvraag proberen we altijd vrijblijvend langs te komen.

Naast de Goliath makelaars werken we ook samen met collega makelaars. Dat houdt in dat we schepen uitwisselen. Hierdoor is het schip meer in de publiciteit wat de verkoopkansen weer vergroot.

Meer informatie, bezoek onze website.

 

Contact Informatie

Hendrik Bulthuisweg 2
8606 KB SNEEK

 0515 560 410
info@goliath.nu
www.scheepsmakelaardijgoliath.nl