Homepage Pol Botenverhuur

Over Pol Botenverhuur

Luxe en compleet zeilen in Friesland | Jachtverhuur, zeilbootverhuur en sloepverhuur

Welkom bij Botenverhuur L. van der Pol, de zeilboten en sloepenverhuurder die al sinds 1979 staat voor een fantastische vaarvakantie! Kwaliteit en plezier staan voorop! Onze zeer goed onderhouden vloot bestaat enkel uit gerenommeerde merken als Bavaria, Dufour, Dehler, Balt, Friendship, Sportina, Compromis, Victoire en de Geuzen/Breehornvalk waarborgen een heerlijke dag, week of weekend op het water.

Luxe en compleet zeilen in Friesland
Alle boten zijn zeer compleet en luxe uitgerust zelfs het kleinste zeiljacht beschikt over een complete inventaris, tot aan afwasmiddels en een veiligheidsaansteker aan toe. Buiten de brandstofkosten zijn dus geen extra kosten voor bijvoorbeeld zwemvesten of waterkaarten. Wij zeggen niet voor niets in principe is een slaapzak en wat eten meebrengen is genoeg!


Een professioneel team
Na bijna 40 jaar boten verhuren kun je wel stellen dat er de nodige kennis aan boord is. Mocht er zich tijdens u vakantie dan ook iets voor doen dan staat er een team van professionals klaar om u snel weer het water op te helpen. Wij stellen ons graag aan u voor!

 

Contact Informatie

Hendrik Bulthuisweg 19
8606 KB SNEEK

 0515 411 771
info@polboten.nl
www.polboten.nl