Homepage Nooitgedagt Yachtpainting

Over Nooitgedagt Yachtpainting

Nooitgedagt Yachtpainting is een bedrijf gespecialiseerd in hoogstaand schilderwerk voor u motorboot of zeiljacht. De ruim 18 jaar ervaring die wij hebben opgedaan ziet u terug in kwaliteit die wij leveren.

Hoewel onze kern activiteiten bestaan uit de gehele verzorging van het schilderwerk aan het exterieur van uw jacht hebben wij ons in deze 18 jaar ervaring ook gespecialiseerd in onderhoud, reparaties, complete refit, antislip dekken, polyester plugbewerking en hoogstaand lakwerk aan uw interieur. 

Nieuwbouw
Aangezien de schilderwerkzaamheden aan uw schip in vele gevallen de 2de fase is in het bouwtraject is het 1 van de meest bepalende. Wij besteden hieraan dan ook juist daarom ruimschoots aandacht. Wij geven u deskundig advies en kunnen u een ruim assortiment in kleur monsters laten zien.
 
Als eenmaal de keuze in de kleur is gemaakt en het casco van uw schip bij ons binnen staat kunnen onze werkzaamheden beginnen.
 
Schuren en plamuren zullen in eerste instantie de basisactiviteiten zijn waar we ons mee bezig houden. Deze 2 disciplines zijn natuurlijk zeer belangrijk alvorens de uiteindelijke topcoat wordt aangebracht.
 
U kunt, in overleg, altijd het hele traject volgen alvorens u schip strak en glanzend ons bedrijf verlaat.