Homepage Kuiper Verzekeringen

Over Kuiper Verzekeringen

Ons bedrijf is opgericht in 1946 en telt inmiddels ruim 60 medewerkers. Sinds de jaren 70 hebben we, als gevolmachtigde van een aantal grote verzekeringsmaatschappijen, onder onze eigen naam diverse unieke verzekeringsproducten mogen ontwikkelen.

Vooral op het gebied van pleziervaartuigen en klassieke auto's genieten we daarmee (inter)nationale bekendheid.

Zorgeloos varen met een goede bootverzekering
U kunt pas écht zorgeloos van uw schip genieten als u daarvoor een goede verzekering heeft. Door onze ruim 70 jaar ervaring in het verzekeren van pleziervaartuigen zijn wij specialisten op dit vakgebied. Als geen ander kennen wij de risico's die aan uw hobby zijn verbonden - ook ónze hobby trouwens.

Verzekeringen voor verschillende pleziervaartuigen
U kunt bij ons terecht met de meeste soorten pleziervaartuigen. Voor sloepen & vletten, tenders, elektro- & hybrideboten, klassieke jachten en chartervaartuigen hebben wij specifieke producten.

Vaar op zeker
Onze slogan "VAAR OP ZEKER" heeft een dubbele betekenis. Het spreekt voor zich dat wij u er een 'zekere vaart' mee toewensen, maar u kunt écht op zeker varen door uw schip bij ons te verzekeren.

Verzekeren van pleziervaartuigen
Wilt u meer weten over het verzekeren van pleziervaartuigen, of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
 
 

Contact Informatie

Breedpad 21
8442 AA HEERENVEEN

 0513 614 444
info@kuiperverzekeringen.nl
www.kuiperverzekeringen.nl