Homepage Hospes Bootverhuur

Over Hospes Bootverhuur

Verhuur zeiljachten en luxe motorboten

Watersport en gastvrijheid zit in onze genen. Onze vloot is modern, goed onderhouden en
veelzijdig. Bootverhuur Hospes verhuurt zeilboten van het merk : Bavaria, Delphia, Dufour, Beneteau, Dehler, Victoire en luxe motorboten Cabin (ontwerp Langenberg) en Linssen. Vanuit onze jachthaven bent u zonder bruggen/sluizen zo op het Sneekermeer en binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Sneek.

Bezoek tijdens uw vakantie de  prachtige historische stadjes  zoals Sloten, Workum, Stavoren, Hindeloopen of maak een oversteek op het IJsselmeer naar één van de Hanzesteden.  Vaar met één van onze zeiljachten naar de Waddeneilanden zoals Texel, Vlieland of Terschelling.

Dankzij de lage doorvaarthoogte van onze  motorboten  Cabin en Linssen, kunt u vele kleine kanaaltjes van Friesland bevaren zoals de bekende Elfsteden route. Ontdek met onze jachten de mooiste vaarroutes van Friesland en Nederland. Bootverhuur Hospes is een familiebedrijf dat meer dan 80 jaar bestaat en waar inmiddels de vierde generatie is aangetreden. Bootverhuur Hospes heeft een eigen Jachtwerf en servicedienst en natuurlijk is een proefvaart mogelijk.

Tijdens uw vakantie kunt u uw auto veilig op het terrein bij onze haven parkeren.

We begroeten u deze zomer  graag als onze gast!
Ids, Klaas en Cobie Hospes

 

Contact Informatie

Burgemeester de hooppark 3
8605 CR SNEEK

 0515 412594
info@hospes.nl
www.bootverhuurhospes.nl