Homepage Bootverhuur Hospes

Over Bootverhuur Hospes

Het adres voor de huur van zeiljachten en luxe motorboten in Friesland!
Onze vloot is modern, goed onderhouden en veelzijdig. Bootverhuur Hospes verhuurt zeiljachten van de gerenommeerde merken; Bavaria, Beneteau, Dehler, Delphia, Dufour en Victoire. De luxe en comfortabele motorboten Cabin (ontwerp Langenberg) en Linssen Grand Sturdy zijn van alle gemakken voorzien.

Dankzij de lage doorvaarthoogte van onze motorboten Cabin Langenberg
en Linssen, kunt u vele kleine kanaaltjes van Friesland bevaren zoals de bekende Elfsteden route. Ontdek met onze jachten de mooiste vaarroutes van Friesland en Nederland. Vanuit onze jachthaven bent u zonder bruggen/sluizen zo op het Sneekermeer en binnen 5 minuten in het gezellige stadscentrum van Sneek.

Bezoek tijdens uw vakantie de prachtige historische stadjes Sloten, IJlst, Workum, Stavoren, Hindeloopen of maak een oversteek op het IJsselmeer naar één van de Hanzesteden. Vaar met één van onze zeiljachten naar de Waddeneilanden zoals Texel, Vlieland of Terschelling. Watersport en gastvrijheid zit in onze genen. Bootverhuur Hospes is een familiebedrijf dat meer dan 80 jaar bestaat en waar inmiddels de vierde generatie is aangetreden.

Met een eigen Jachtwerf en servicedienst, natuurlijk is een proefvaart in een van onze schepen mogelijk. Tijdens uw vakantie staat uw auto veilig op het terrein bij onze haven geparkeerd.

We begroeten u graag als onze gast!
Team Hospes
 
 
Faciliteiten:
Privé haven
Privé parkeerplaats
Sanitair
WIFI
Zwemwater
Jachtwerf met bootservice & walkraan
 

Contact Informatie

Burgemeester de hooppark 3
8605 CR SNEEK

 0515 412594 of 06 121 96 291
bgg 06 42012862
info@hospes.nl
www.bootverhuurhospes.nl