Temp: 0.8 gr.
Wind: 4 bft ONO
Regen 24uur: - mm
Luchtdruk: 1029.84 hpa

terug naar overzicht

Yachtcharter Van Straten

Yachtcharter Van Straten
Hendrik Bulthuisweg 13
8606 KB SNEEK
tel: 0515-438158
info@yachtcharter-vanstraten.nl
www.yachtcharter-vanstraten.nl

  • Yachtcharter Van Straten
  • Yachtcharter Van Straten
  • Yachtcharter Van Straten

Over Yachtcharter Van Straten

 Voor een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland bent u bij Yachtcharter Van Straten in Sneek aan het goede adres. Wij verhuren zeer luxe, op eigen werf gebouwde motorjachten.

Stelt u het zich eens voor, vanuit een comfortabele stoel op het achterdek van uw luxe jacht kijkt u uit over het mooiste watersportgebied van Nederland en laat het dagelijkse leven van u af glijden. U geeft zich over aan het genieten van een watersportvakantie. Weg van huis, maar toch zo thuis.

Een droom? Dit kan werkelijkheid worden.

Maar hoe kiest u uit de vele mogelijkheden de juiste jachtverhuurder èn het juiste schip? In alle folders volgt het ene superlatief op het andere. Hieruit een keuze maken is lastig. De meeste mensen boeken vaak puur willekeurig of op basis van een prijslijst. Zou u zich dan ook afvragen of u de juiste keuze heeft gemaakt? Dat weet u waarschijnlijk pas als uw vakantie eindelijk begint.

Ons bedrijf houdt zich al vele jaren bezig met het verzorgen van luxe vaarvakanties. Wij staan persoonlijk in voor het geven van eerlijke informatie en komen onze beloften na, zodat u als klant niet wordt geconfronteerd met onaangename verrassingen en wij niet met een ontevreden klant. Het verhuren van jachten is onze enige activiteit. Daardoor kunnen we alle aandacht besteden aan het in topconditie houden van onze huurvloot. Al onze schepen zien er dan ook uit als privejachten en niet als een doorsnee "verhuurschip".


Plan route vanuit:

Adres
Postcode
Woonplaats