Temp: 13.4 gr.
Wind: 1 bft N
Regen 24uur: - mm
Luchtdruk: 1012.917 hpa

terug naar overzicht

Nooitgedagt Yachtpainting

Nooitgedagt Yachtpainting
Eeltjebaasweg 4
8606 AK Sneek
tel:
mob: 06-25182038
info@nooitgedagtyachtpainting.nl
www.nooitgedagtyachtpainting.nl

  • Nooitgedagt Yachtpainting
  • Nooitgedagt Yachtpainting
  • Nooitgedagt Yachtpainting

Over Nooitgedagt Yachtpainting

Werkzaamheden


Nooitgedagt Yachtpainting is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig jachtschilderwerk. De ruim veertien jaar aan ervaring garandeert kwalitatief hoogstaand werk. Hoewel het plamuren en spuiten van luxe (motor)jachten voor zowel particulieren als bedrijven tot onze kernactiviteiten behoort, kunt u ook bij ons terecht voor het exterieur, het interieur, het onderhoud, een refit, een gelcoat en reparaties. Wij kunnen overweg met alle voorkomende plamuur en verfsystemen. Daarnaast kunnen wij u adviseren in alles omtrent het onderhoud van uw jacht.

Locatie

 

Nooitgedagt Yachtpainting bevindt zich aan de Eeltjebaasweg 4 op het bedrijventerrein ’t Ges in Sneek. Tevens is onze spuithal daar gelegen.Het is mogelijk om met uw jacht tot 15 meter voor ons bedrijf te varen en daar aan te leggen. Aangezien wij beschikken over een botenlift, is het niet nodig om speciaal vervoer te regelen. Dit werkt uiteraard weer kostenbesparend in het onderhoud.     

Spuithal

 

 

In onze spuithal zijn de omstandigheden om uw jacht te voorzien van een nieuwe laklaag optimaal. In onze hal is plaats voor twee jachten van circa veertien meter. Om aan de hoge eisen te voldoen, hebben we beschikking over een geoutilleerde hal waar een optimale afzuiging plaatsvindt en waarbij de temperatuur nauwkeurig geregeld kan worden. Hierdoor kunnen wij een strakke, stofarme, laag garanderen.  

Methoden
In de meeste gevallen worden jachten gespoten, maar indien u dat wenst, is het ook mogelijk om de laklaag met de roller aan te brengen.

 

 


Plan route vanuit:

Adres
Postcode
Woonplaats