Temp: 0.8 gr.
Wind: 4 bft ONO
Regen 24uur: - mm
Luchtdruk: 1029.84 hpa

terug naar overzicht

Jetten Shipyard

Jetten Shipyard
Hendrik Bulthuisweg 23
8606 KB SNEEK
tel: 0515-560066
fax: 0515-560021
info@jettenshipyard.com
www.jettenshipyard.com
https://twitter.com/#!/jettenyachting

  • Jetten Shipyard
  • Jetten Shipyard
  • Jetten Shipyard

Over Jetten Shipyard

Aan de Hendrik Bulthuisweg op het watersportgebonden bedrijvenpark ’t Ges in Sneek beschikt Jetten Shipyard over een bijna 10.000 m² groot terrein.

Hierop zijn twee grote hallen gebouwd waar aan maximaal 8 schepen tegelijk kan worden gewerkt. Naast een receptie, kantoren en spreekkamers is er een groot magazijn waar de meeste onderdelen en componenten op voorraad liggen.

Verder heeft het bedrijf de beschikking over 20 ligplaatsen dichtbij de Houkesloot, een slipway om schepen tot 15 ton te water te laten, een  botenlift van 40 ton en een hydraulische botenwagen van 47 ton.

De oorsprong van het bedrijf ligt in 1997 en is gericht op het uitvoeren van complete  scheepsinstallaties voor particulieren en als onderaannemer voor collega-werven.

Nog steeds behoren de klanten van het eerste uur tot de tevreden relaties van vandaag.

In de loop der jaren zijn de activiteiten uitgebreid met de bouw van ”eigen” schepen.

Als eerste de bekende BULLY in afmetingen van 10 tot 12 meter en leverbaar met een open kuip (Sedan) of met een achterkajuit (AC).

Dat de BULLY een vaste  plaats in de watersport heeft ingenomen mag blijken uit het feit dat er vanaf 2000 ruim 90 van deze stoere schepen zijn afgeleverd.

In 2007 zag de eerste  BOMMELAER het licht. Deze open kuip schepen, met zoveel mogelijk gelijkvloerse accommodatie, worden gebouwd in lengtes van 13.50 tot 19 meter.  

Om dergelijke aantallen schepen met plm. 15 technische medewerkers te kunnen installeren dient de organisatie van zowel het eigen bedrijf alsook van de toeleveranciers en onderaannemers goed op orde te zijn.

In samenwerking met een leverancier van ERP software is dan ook een systeem ontwikkeld om de efficiency van de administratieve processen van offertes, orders, inkoop en de  planning van de werkzaamheden en de goederenstromen te optimaliseren.

In het installatiewerk is verder het standaardiseren  van systemen en het ontwikkelen van prefab modules noodzakelijk geweest waardoor er sneller kan worden ingebouwd.

Tot slot hebben een goede werkvoorbereiding,  een eigen CadCam systeem en een regelmatige bijscholing van de  medewerkers aan het succes van de afgelopen jaren bijgedragen.

Ook voor de toekomst wil Jetten Shipyard graag een betrouwbare partner zijn voor klanten die een nieuw motorjacht zoeken.

Maar ook particulieren die in eigen beheer een jacht laten bouwen of hun eigen jacht een refit willen geven en een betrouwbare scheepsinstallateur zoeken, alsmede collega-werven die hun totale installatiewerk willen uitbesteden, worden van harte uitgenodigd eens contact op te nemen met Jetten Shipyard.


Plan route vanuit:

Adres
Postcode
Woonplaats