Homepage Babro Yachting / FNMA Charters

Over Babro Yachting - FNMA Charters

Vrij en onafhankelijk leven op het water. Varen waarheen u maar wilt. Weg uit de drukte en toch geen concessies aan huiselijk comfort. Dan kiest u voor de compleetheid van een all inclusive Babro motorjacht.

Want wat elders een optie is, is bij alle nieuwe modellen van Babro standaard. Alles wat u nodig heeft voor een langer verblijf is dus gewoon aan boord.

Wat Babro gewoon vindt, zien anderen als extra’s. Extra’s die vervolgens ook extra moeten worden afgerekend. Vaak krijgt u dus een kaal schip, schijnbaar voordelig, maar met een waslijst aan opties en ‘verrassingen’. Bij Babro Yachting is alles wel meteen helder. U weet van tevoren wat u krijgt en wat u kwijt bent. Ook prijstechnisch durft Babro iedere vergelijking aan.

Creatief meedenken blijft een sterk punt bij Babro Yachting. Naast de gewilde all inclusive modellen pakt de werf daarom graag bijzondere projecten aan.
FNMA Charters is al meer dan 45 jaar een begrip in het jachtverhuur van Friesland. Door de centrale ligging in het mooiste watersportgebied van Nederland ervaart bij uw vertrek al een oase van vrijheid en rust.

Verhuur | Onderhoud | Occasions | Jachtbouw

 

Contact Informatie

Hendrik Bulthuisweg 14a
8606 KB SNEEK
 +31 (0)515-335026

info@babro.nl
www.babro.nl
www.fnma-charters.nl